Zangsessies

ZANGSESSIESSuperleuke sfeer. Geeft echt een geluksgevoel na afloop.

 

een toeschouwer in de AB

Doelgroep: 12+ en volwassenen (ook anderstaligen die Nederlands aan het leren zijn)


De muzikale theaterproductie ‘Gelukkig zijn’ inspireerde de Brusselse muziektempel Ancienne Belgique enkele jaren geleden tot succesvolle maandelijkse zangsessies van Nederlandstalige liedjes. En dat soort zangsessies bieden we ook elders met veel plezier aan: anderhalf uur samen zingen op school, in het cc of in uw bedrijf. Geschikt voor Nederlands- én anderstaligen.


Op het programma de grootste Vlaamse hits, van onder anderen Will Tura, Raymond van het Groenewoud, Noordkaap of Ann Christy. Je hoeft geen groot zanger te zijn: plezier maken staat voorop. Iedereen die zin heeft om mee te doen, is welkom!De meezingsessie wordt begeleid door Lennaert Maes of Peter Schoenaerts. Pianist: Hans Primusz. Alle toeschouwers krijgen een boekje met de liedjesteksten erin. (Maximaal 100 deelnemers.)


Gelukkig zijn-sessie in de AB (Brussel)


De gratis meezingsessies in de Ancienne Belgique in Brussel vinden maandelijks op een woensdagavond plaats van 20 tot 21 uur. Op de website van de AB vind je meer informatie.


Meezingsessie op locatie


Wie een meezingsessie van anderhalf uur wil boeken, heeft enkel een zaal en twee microfoons nodig. Wij zorgen voor de pianist en de voorzanger.