Level 10

over     vragen     evaluatie     abonneren     steunen     partners

LEVEL 10Verleiding en verslaving

 

thema's in deze voorstelling

Doelgroep: 12 tot 16 jaar


Uitdagend, grensverleggend, onthullend én bloedstollend. Dit zijn enkele van de vele superlatieven die de nieuwste online game 'Level 10' beschrijven. Het spel daagt twee tieners uit om om hun grenzen te verleggen en de waarheid te onthullen, maar tegen welke prijs?

 

'Level 10' is een spannend toneelstuk op maat van 12- tot 16-jarigen, over gamen, alcohol en verslaving.

Tekst en regie Rudy Goes

Spel Charlotte De Groof en Amir Motaffaf (Peter Schoenaerts op video)Deze productie kwam tot stand met steun van de stad Antwerpen (dienst gezondheid), het JAC Halle-Vilvoorde en het Vlaams expertisecentrum Alcohol en andere Drugs.


Gratis downloads

flyer (vanaf half april)

lesmateriaal (vanaf eind april)

Wie is wie?Charlotte De Groof studeerde Journalistiek (radio & tv) in Mechelen. Ze werkte jarenlang achter de schermen van productiehuizen en televisiezenders aan programma’s als ‘Twee tot de zesde macht’, ‘Huizenjagers’ en ‘Zomerhit’. Ze speelde vier seizoenen een hoofdrol als agente Lotte Vissers in het razend populaire 'De Buurtpolitie' (VTM), en was te zien in de bioscoopfilm ‘Het Circus’. In 2019 presenteerde ze ‘Beesties’ op VTM Kids. Charlotte vertolkte enkele gastrollen in series als ‘Familie’ (VTM), en ze acteert bij de Belgische Improvisatie Liga. Ze was één van de presentatoren van de Rode Neuzen Scholentour 2019, die langs een heleboel scholen trok om jongeren te sensibiliseren op vlak van mentaal, fysiek en sociaal welzijn. 

 

Amir Motaffaf is student, acteur, rapper, influencer, entertainer en ondernemer. Hij werd geboren in Iran en kwam in het jaar 2000 als baby in België aan, samen met zijn moeder en vader. Amir wilde altijd al acteur of regisseur worden. Vanaf 2017 speelde hij de rol van Gamil in de Ketnet-serie ‘4eVeR’ (VRT). Hij was ook te zien als 'Rayan' in ‘Familie’ (VTM). Tegenwoordig houdt Amir zich bezig met het schrijven en opnemen van Nederlandstalige rapmuziek en met zijn studie Media & Entertainment Business in Mechelen. Daarnaast leidt hij zijn eigen bedrijfje, gespecialiseerd in influencer marketing. 


Rudy Goes (auteur en regisseur) studeerde eerst voor onderwijzer en volgde daarna scenografie en toneel aan het Conservatorium van Antwerpen, en theaterwetenschappen aan de UIA. Op tv was hij o.a. te zien in ‘Flikken’ (VRT), ‘Zone Stad’ (VTM), ‘Familie’ (VTM),  ‘Professor T’ (VTM), ‘Aspe’ (VTM), ‘F.C. de Kampioenen’ (VRT), ‘Rox’ (Ketnet), en in enkele kortfilms. Met Morrend Volk bracht hij eigen theater- en kortfilmproducties; hij exposeert ook met video-installaties. Rudy gaf toneelles en theaterworkshops in binnen- en buitenland.

© Maximeyes

Theater van A tot Z

Zirkstraat 36, 2000 Antwerpen, België

+32 (0)3 226 42 00

Op de hoogte blijven van wat we doen?

Schrijf hier in voor updates.

PRIVACYVERKLARING


We hechten belang aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees hieronder hoe we uw privacy respecteren, welke gegevens we verzamelen en hoe we daarmee omgaan.


Klik voor de privacyverklaring.


© Theater van A tot Z. All Rights Reserved.Deze website maakt gebruik van cookies, ook van derde partijen zoals Facebook en Google Analytics. Op die manier kunnen we bijhouden hoe u onze website gebruikt, bijvoorbeeld welke pagina's u bezoekt en hoelang u op elke pagina blijft. Dit stelt ons in staat om bijvoorbeeld betere advertentiecampagnes op te zetten. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren