Level 10

LEVEL 10Verleiding en verslaving

 

thema's in deze voorstelling

Doelgroep: 12 tot 15 jaar


Uitdagend, grensverleggend, onthullend én bloedstollend. Dit zijn enkele van de vele superlatieven die de nieuwste online game 'Level 10' beschrijven. Het spel daagt twee tieners uit om om hun grenzen te verleggen en de waarheid te onthullen, maar tegen welke prijs?

 

'Level 10' is een spannend toneelstuk op maat van 12- tot 15-jarigen, over gamen, alcohol en verslaving.


Tekst en regie Rudy Goes

Spel Charlotte De Groof en Amir Motaffaf (Peter Schoenaerts op video)


Deze productie kwam tot stand met steun van de stad Antwerpen (dienst gezondheid), Sabam for Culture en het JAC Halle-Vilvoorde.


Gratis downloads

flyer

lesmateriaal


Première 16 september 2021  in Antwerpen. Wil je erbij zijn? Klik hier.

Wie is wie?Charlotte De Groof studeerde Journalistiek (radio & tv) in Mechelen. Ze werkte jarenlang achter de schermen van productiehuizen en televisiezenders aan programma’s als ‘Twee tot de zesde macht’, ‘Huizenjagers’ en ‘Zomerhit’. Ze speelde vier seizoenen een hoofdrol als agente Lotte Vissers in het razend populaire 'De Buurtpolitie' (VTM), en was te zien in de bioscoopfilm ‘Het Circus’. In 2019 presenteerde ze ‘Beesties’ op VTM Kids. Charlotte vertolkte enkele gastrollen in series als ‘Familie’ (VTM), en ze acteert bij de Belgische Improvisatie Liga. Ze was één van de presentatoren van de Rode Neuzen Scholentour 2019, die langs een heleboel scholen trok om jongeren te sensibiliseren op vlak van mentaal, fysiek en sociaal welzijn. 

 

Amir Motaffaf is student, acteur, rapper, influencer, entertainer en ondernemer. Hij werd geboren in Iran en kwam in het jaar 2000 als baby in België aan, samen met zijn moeder en vader. Amir wilde altijd al acteur of regisseur worden. Vanaf 2017 speelde hij de rol van Gamil in de Ketnet-serie ‘4eVeR’ (VRT). Hij was ook te zien als 'Rayan' in ‘Familie’ (VTM). Tegenwoordig houdt Amir zich bezig met het schrijven en opnemen van Nederlandstalige rapmuziek en met zijn studie Media & Entertainment Business in Mechelen. Daarnaast leidt hij zijn eigen bedrijfje, gespecialiseerd in influencer marketing. 


Rudy Goes (auteur en regisseur) volgde eerst een lerarenopleiding en daarna scenografie en toneel aan het Conservatorium van Antwerpen, en theaterwetenschappen aan de UIA. Op tv was hij o.a. te zien in ‘Flikken’ (VRT), ‘Zone Stad’ (VTM), ‘Familie’ (VTM),  ‘Professor T’ (VTM), ‘Aspe’ (VTM), ‘F.C. de Kampioenen’ (VRT), ‘Rox’ (Ketnet), en in enkele kortfilms. Met Morrend Volk bracht hij eigen theater- en kortfilmproducties; hij exposeert ook met video-installaties. Rudy gaf toneelles en theaterworkshops in binnen- en buitenland.

Met de steun van:

© Maximeyes